«بهروز ندايي» درباره زيربناهاي اوليه موجود در منطقه توضيح داد: منطقه داراي آب، مخابرات و برق است، لولهکشي گاز هنوز انجام نشده و شبکه ارتباطي نيز با مشکلاتي مواجه است.
او بازارهاي اصلي هدف منطقه را بازارهاي منطقهاي و ملي با چشمانداز جذب گردشگر بينالمللي دانست و گفت: اين منطقه در تمام فصول سال پذيراي گردشگران است و با ايجاد زيرساختهاي گردشگري ميتوان تعداد گردشگران ورودي به اردبيل را افزايش داد.
«ندايي» از تاسيسات زيربنايي، اقامتي و پذيرايي، تفريحي و ورزشي و تاسيسات خدماتي به عنوان امکانات قابل اجرا در اين منطقه نام برد و اظهار داشت: از جمله اين تاسيسات ميتوان به کتابخانه، هتل، کمپينگ گردشگري، رستوران، سالن همايش، بازارچه صنايعدستي، موزه تاريخ طبيعي و امکانات ورزشي اشاره کرد.
او با بيان اينکه در برنامه زمانبندي بهرهبرداري از اين منطقه سه اولويت کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت تعريف شده است، اظهار کرد: تعريض و بهسازي راه دسترسي به منطقه، تثبيت کاربري اراضي اطراف منطقه و تخصيص آن به کاربريهاي گردشگري، تامين و بهسازي امکانات زيربنايي، طراحي و ساخت کمپينگهاي گردشگري، محوطهسازي، برقرساني و احداث پايانه مسافربري در برنامه کوتاه مدت اين پروژه تعريف شده است.
«ندايي» از ايجاد مجتمعهاي آبهاي درماني، احداث درمانگاه، کافيشاپ، آلاچيق، کافينت، پيست دوچرخهسواري، تفرجگاههاي تابستاني و طراحي و احداث سوئيتهاي اقامتي و غرفههاي صنايعدستي به عنوان برنامههاي ميان مدت اين پروژه نام برد.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان اردبيل خاطرنشان کرد: طراحي و ساخت تعدادي هتل براي اقامت گردشگران، رستورانهاي سنتي و مدرن، ساخت سالنهاي ورزشي و موزه نيز در برنامه بلند مدت اين پروژه تعريف شده است.
او متذکر شد: هم اکنون ساخت استخرهاي جديد آبگرم سردابه، ساخت سکوهاي بتني به تعداد کم به منظور برپا کردن چادر براي مسافران و ساخت تعدادي آلاچيق براي گردشگران اين منطقه در دست انجام است.
/115
انتهای پیام/